000 | 01142 a2200241 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | MN-UlLSGH | ||
008 | a130416b mp ||||| |||| 00| 0 mon d | ||
020 | _a9992955694 | ||
040 | _cMN-UlLSGH | ||
041 | _aМонгол | ||
082 | _2ДАА | ||
082 | _a51.23/0-635 | ||
082 | _b0-634 | ||
100 | 1 | _aОюунбилэг М. | |
111 | _aХоол тэжээлийн эрүүл ахуй, хүнс тэжээлийн бүтэц зориулалт, буруу хоололт, хүнс тэжээлээр дамжих хор, химийн бодис, харшил эрүүл мэндэд нөлөөлөх талаар | ||
240 | 1 | 0 | _a51.23 |
245 | 1 | _aЗөв хооллохын учир...: Өрхийн эмч нар ба нийт хүн амын хоол тэжээлийн боловсролд зориулсан цуврал.б.1. | |
260 | _b#NAME? | ||
260 | _c2003 | ||
300 | _a-192 хуудастай. | ||
653 | _aЗөв хооллохын учир...: Өрхийн эмч нар ба нийт хүн амын хоол тэжээлийн боловсролд зориулсан цуврал. б.1 | ||
942 | _cBK | ||
999 |
_c7043 _d7043 |